De derde week van juli om precies te zijn van  16 t/m 19 juli 2024 juli 'lopen' we samen de 4Daagse, de grootste wandelprestatietocht ter wereld!

Meer dan 45.000 deelnemers, met meer dan 70 verschillende nationaliteiten, van 11 jaar tot 90+, komen elk jaar naar Nijmegen om vier dagen 30, 40 of 50 kilometer te wandelen in de Waalstad en haar prachtige, bosrijke omgeving. Allemaal met hetzelfde doel: het felbegeerde 4Daagsekruisje.


Vierdaagsedoortocht Cuijk


VierdaagseFeest Cuijkis de afgelopen decennia uitgegroeid van een gezellige doortocht op vrijdag tot een heuse feestweek. Een cultureel en sportief evenement met regionale en zelfs landelijke uitstraling. Al ruim tachtig jaar is Cuijk (na Nijmegen) de grootste en belangrijkste etappeplaats van de Internationale Nijmeegse Vierdaagse Afstandsmarsen.


Tienduizenden bezoekers en dan hebben we het nog niet eens over de ruim 40.000 wandelaars komen tijdens het VierdaagseFeest naar Cuijk. Ieder jaar stelt het organiserende Comité en breed scala aan programmaonderdelen samen dat interessant is voor zowel jong als oud.Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk, zodat iedereen deze week op de Maaskade kan genieten.


Traditioneel hoogtepunt is de doortocht van de wandelaars op vrijdag.

De 50km lopers komen langs de camperplaats